Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:25: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 19:38

Aνδρέας Νικολακόπουλος: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με την Πατριωτική Αυγή

Η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει την πρόταση της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Δυτική Ελλάδα με επικεφαλής του συνδυασμού «Πατριωτική Αυγή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος» τον συναγωνιστή Ανδρέα Νικολακόπουλο.
 
Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος είναι αρχιτέκτων μηχανικός, εργολήπτης δημοσίων έργων και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Συμμετείχε στις εκλογές του 2010 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, όπως και στις εθνικές εκλογές του 2012 και του 2015.
 
Η Πάτρα που ήκμαζε από τις αρχές του 20ου αιώνα, μετά την μεταπολίτευση, άρχισε να «αποχωρίζεται» σταδιακά, όλες τις μεγάλες παραγωγικές της μονάδες. Έτσι κατέρρευσε η  Πειραϊκή-Πατραϊκή, βασίλισσα της κλωστοϋφαντουργίας, η χαρτοποιία Λαδόπουλου καθώς και άλλες μονάδες που μετέφεραν αλλού τις έδρες τους, όπως οι μύλοι Αγίου Γεωργίου, η PIRELLI, η MISKO και πλήθος άλλων μικρών και μεγάλων βιοτεχνιών.
Η Πάτρα σήμερα όπως και ολόκληρη η Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος, δοκιμάζεται από υψηλή ανεργία, παράνομη μετανάστευση, ερήμωση της υπαίθρου, εγκληματικότητα κλπ. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για να παραμείνουμε και να δημιουργήσουμε στον τόπο μας. Ευελπιστούμε στην στήριξη των συμπατριωτών μας, για την ανάταση του Έθνους μας , την ευημερία και την πρόοδο του λαού μας! 
Πατριωτική Αυγή για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Αιτωλοακαρνανία-Αχαΐα-Ηλεία)
«Μένουμε και δημιουργούμε»
 
Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Ανδρέας Νικολακόπουλος
Αρχιτέκτων-Μηχανικός
Τηλ.:6975 464 420
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Να αναδειχθεί η περιφέρεια μας στο επίπεδο που της αρμόζει!
Το Πρόγραμμά μας ενδεικτικώς:
Ασφάλεια: Να επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη.
Να προστατευτούν αποτελεσματικά οι ασθενέστερες κατηγορίες συνανθρώπων μας, όπως τα Α.Μ.Ε.Α., οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά, οι κακοποιημένες άνεργες μητέρες. Να συμπαρασταθούμε στις αρχές, για την πάταξη της παραβατικότητας. Να βάλουμε φραγμό στις αντεθνικές μειοψηφίες, που ταλανίζουν την κοινή ειρήνη και ασφάλεια των συμπολιτών μας.
Υποδομές: Να δημιουργήσουμε σύγχρονες υποδομές, που θα συντηρούνται και θα εποπτεύονται ώστε να αποτελούν φιλικό χώρο για όλους.
Απορρίμματα: Στόχος μας η ανακύκλωση στην πηγή και τα μηδενικά υπολείμματα.
Πολιτισμός: Να αναδείξουμε όλους τους πολιτιστικούς μας θησαυρούς.
Γραφειοκρατία: Να υιοθετήσουμε μεθόδους τεχνογνωσίας από αντίστοιχες περιφέρειες άλλων χώρων, που έχουν ήδη καταφέρει να την εξαλείψουν.
Επιδόματα: Όλα τα επιδόματα θα δίνονται κατά προτεραιότητα στους νόμιμους κατοίκους της περιφέρειας μας και αποκλεισμός των επιτήδειων και των μη δικαιούχων.
Αμαρτωλές συμβάσεις: Επανεξέταση όλων των συμβάσεων των προηγούμενων διοικήσεων.
Επανέλεγχος όλων όσων έχουν "ελληνοποιηθεί".
Εθελοντισμός προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Έμφαση στην ανάδειξη του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Πατριωτική Αυγή για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
 
 
xaathinas.blogspot.com
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 20:17