Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:59: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 18:01

Νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Θεόδωρου Κασόλα "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ"

Ο συνδυασμός ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου Θεόδωρο Κασόλα, έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική κι έρχεται σήμερα να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα κι άλλων Υποψηφίων Δημοτικών του Συμβούλων στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΝΟΣ

Κώστας Λιανός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Στο Θέρμο τελείωσε το Δημοτικό, ενώ στη συνέχεια και για τρία χρόνια φοίτησε στη σχολή Ηλεκτρολόγων στο Καρπενήσι. Μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή του Καρπενησίου, μετέβη στην Αθήνα όπου συνέχισε κι ολοκλήρωσε τις σπουδές του επί 4 χρόνια στη Σχολή Εργοδηγών, ενώ παράλληλα κάνοντας την πρακτική του εξάσκηση αλλά και για την επιβίωσή του, εργαζόταν στη Βιομηχανία ως Ηλεκτρολόγος. Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Κοκκότου κι έχουν τρία παιδιά. Σήμερα ως επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο Αγρίνιο ενώ με τα πολιτικά δρώμενα του τόπου καταγωγής του ασχολείται ενεργά από το 1973. Κατανοώντας τα δύσκολα προβλήματα το τόπου μας, κι έχοντας τη διάθεση να βοηθήσει για την επίλυσή τους συμμετέχει ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ& ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Κασόλα και ζητά τη στήριξή σας.

ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δημήτρης (Τάκης) Μαραγιάννης του Χρήστου

Ο Δημήτρης Μαραγιάννης γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στο Θέρμο. Στο Θέρμο ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες γνώσεις του τελειώνοντας το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Θέρμου. Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε αθλητής και ποδοσφαιριστής, απ΄ τους κορυφαίους της Ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ. Αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις ομάδες: Αναγέννηση Θέρμου, Α.Ο. Αναλήψεως, Α.Ο. Πετροχωρίου, Απόλλων Δοκιμίου, Α.Ο. Λυσιμαχείας, Α.Ο. Σκουτεράς. Συμμετείχε επίσης με πολύ μεγάλη διάκριση και στη Μικτή ΑΙτωλοακαρνανίας. Σήμερα, δραστηριοποείται με επιτυχία ως ελεύθερος επαγγελματίας.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 1

Ελένη Ζήση-Τσιτσά-Παπαγεωργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Είναι απόφοιτος του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ γνωρίζει επί πλέον Αγγλικά και Ιταλικά. Από το 1991 ζεί μόνιμα στην περιοχή του Θέρμου. Εκλέχτηκε τρεις φορές Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρκου (2002, 2006, 2010), ενώ από το 2005 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Θέρμου. Συμμετέχει ενεργά στο Σύλλογο Πολυτέκνων Θέρμου και Περιχώρων ως Γεν. Γραμματέας από το 2011 μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο  Παπαγεωργίου και έχουν πέντε παιδιά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΓΩΝΑΣ

Γιώργος Σαγώνας

Ο Γιώργος Σαγώνας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πετροχώρι. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά. Τις εγκύκλιες  γνώσεις  του  τις απέκτησε  στο  Δημοτικό Σχολείο Πετροχωρίου, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Θέρμου. Είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική, με την οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά από το 1976 έως σήμερα. Ως Δ/ντής Πληροφορικής σε μεγάλες Βιομηχανικές μονάδες, αλλά και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων ασχολήθηκε με την οργάνωση επιχειρήσεων, την οργάνωση παραγωγής Βιομηχανικών Μονάδων, την εγκατάσταση αυτοματισμών στην παραγωγική διαδικασία και τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων, αποθήκευσης και παραγωγής. Από τη δεκαετία του 80 ασχολήθηκε με την υλοποίηση πολλών Ευρωπαϊκών & Εθνικών Προγραμμάτων, συμβάλλοντας αποφασιστηκά στην αναπτυξιακή προσπάθεια των βιομηχανικών μονάδων, στον εκσυγχρονισμό τους και στη βελτίωση της εξωστρέφειάς των. Από τη δεκαετία του 70, ασχολείται με τη Λαογραφία & την τοπική ιστορία της περιοχής καταγωγής του. Έχει να επιδείξει σημαντικό εκδοτικό έργο, ενώ σημαντική είναι η αρθρογραφία του σε εφημερίδες και περιοδικά, οι παρουσιάσεις του σε Ημερίδες και Συνέδρια. Στη σκηνοθετική του δράση περιλαμβάνονται σημαντικά ντοκυμαντέρ, όπως τα ντοκυμαντέρ για την Τριχωνίδα, το Βυζαντινό Απόκουρο, τη Μονή Καταφυγίου & τον Όσιο Κάλλιστο Β΄ τον Καταφυγιώτη, την Ιστορία του Θέρμου, το Όργωμα, το Κούρεμα, τον Θέρο, το Αλώνισμα, τα Αρχαιοελληνικά Παιγνίδια, τα Παραδοσιακά μας Παιγνίδια. Έχει λάβει μέρος στο Φεστιβάλ ντοκυμαντέρ Χαλκίδος διακριθείς για το έργο του Τριχωνίδα. Λειτουργεί τις ιστοσελίδες προβολής της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας: www.aetolia.gr, www.thermos.gr, www.laografika.gr, www.paignidia.gr, ενώ έχει υλοποιήσει κι είναι διαθέσιμα, τα ακόλουθα mobile applications: Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Θέρμου, Τουριστικός Οδηγός Αιτωλοακαρνανίας, Βυζαντινά μνημεία Αιτωλοακαρνανίας, Ελληνικά Παραδοσιακά Παιγνίδια, Αρχαία Θέατρα Αιτωλοακαρνανίας και Tour στους Αρχαιολογικούς Χώρους Αιτωλοακαρνανίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων, είναι μέλος πολλών επιστημονικών Εταιρειών και συνεργάζεται με πολλούς επιστημονικούς φορείς, την Ακαδημία Αθηνών, το Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας (Κ.Ε.Ε.Λ.). Με τα αυτοδιοικητικά ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 2014. Στις αυτοδιοικητικες Εκλογές του 2019, με κεντρικό του σύνθημα: Ψηφίστε ικανούς, αυτούς που θέλουν, ξέρουν και μπορούν,  είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ του Υποψήφιου Δημάρχου Θεόδωρου Κασόλα..

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 12:27